К

Розказати про сяйво волосся,
Про твої справжньо мужні руки,
Про тонке павутиння відносин,
Що в далеке майбутнє відносять.

Подолаю легенький сумнів
І вберу всю красу очами,
І маленькі серця у сумі,
Й щось велике від них між нами.

Ти світленький, як сонця промінь,
І мрійливий, й реальний водночас,
Я цілую тебе у скроні,
Мій коханий, кавовий, хлопче.


Рецензии