Протяг казки

Протяг казки
Після того, як їхні син загинув такою жахливою смертю, яку  ніхто не міг об’яснить,  господарі з горя вирішають  зостатися в тієї кімнаті на ніч. Вони хочуть загинути, але вбачите те, що загубило молодого хлопця, зробивші  з яго старика, глянути на те, що так налякало собаку.
На присмерку вони відчинили двері і з тяжкім серцем переступили поріг кімнати. Все виглядало звичайно. Господарі сили за стіл и стали чокати. Довго чокали, але нічого незвичайного не відбувалося.   Ополуночі  з усіх сторін донісся шум. Шум був незвичайнім, раніше  господарі нічого подобного не чулі. Рев, плач, скрегіт. Від того шуму  холонуло серце.  Зрозуміти скуль цей страшний шум було неможне. Приготувавшись стрінути смерть, люди все ж хочуть глянути в очі жаху і розгадати причину смерті сина. 


Рецензии