Я тебе пригадала
своє перше кохання,
пташка пісню співала,
серед срібного травня.
Місяць ніжно сміявся,
була лагідна нічка,
раптом вмить загорілась,
моя шовкова стрічка.
Перший погляд кохання,
попав в серце дівоче,
а в очах запитання,
душа вірити хоче…
Я тебе загубила,
тоді літо шуміло…,
а тепер пригадала,
коли осінь зустріла.
Свидетельство о публикации №110100803940
Анина 29.10.2010 10:22 Заявить о нарушении