Опозицiя

Знов опозиція зібралась,
Кричать і б'ють себе в грудки.
Усе  не так, як їм хотілось,
При владі буде залюбки!

Вони всі так «переживають»,
Свободи слова в нас нема.
В брехніі не кривляться, бо знають,
Хвилює їх лише казна.

Роки до влади вони рвуться,
Від корита їх не відтягнуть.
Роблять все, що заманеться,
І тягнуть стільки понесуть.

Їм  до людей  немає діла,
У вибори із нами заграють.
Нам опозиція брехала, як хотіла,
При владі - нас не впізнають.

Роками живемо в протистоянні,
Багато виборів пройшло.
Невже такі ми безталанні,
В полові цій не бачимо зерно!

А може досить сперичатись,
Кому підходить булава?
Мерщій за розум треба братись,
Щоб Україна зажила.

Прошу, найдіть порозуміння,
Живіть у злагоді завжди.
І проявляйте більш терпіння,
А то,наробите біди.


Рецензии