Пригальмуй, м й милий, пригальмуй!

(проект жартівливої пісні для виконавиці-Жінки)

1-й куплет

Від жаги – ти п`яний
І будуєш плани
Як мене візьмеш ти у полон.

Зачекай же, хлопче!
Запитай – чи хочу
Ласк твоїх, палкий мій «Аполон»?!

Прагнеш ти «бліц-кригу»
Й розтопити  кригу,
Розпаливши пристрасті Вогонь.

Ти мене так хочеш
Але я шепочу:
«Охолонь, мій милий,охолонь!»

ПРИСПІВ:

Пригальмуй, мій милий, пригальмуй, -
Це моє у відповідь прохання!
Притамуй вогонь свій, притамуй
Запитай – чи це вогонь Кохання ?

Не сумуй, мій милий, не сумуй,
Може шлях знайдеш до мого Серця...
Пригальмуй, мій милий пригальмуй,
Моє Серце – це моя Фортеця! )))


2-й куплет


Рецензии