Так називалась лебединою любов ю

Нас лебеді звели с тобою разом
Ти  любувалася  кормила прямо з рук
Тебе зустрів  і хочу  зустрічати,
Всі весни разом в нашому житті .

Надійним буду я тобі  плечем
Оберігати і любити буду
Я сонечком світити буду в день
А нічкою крилом тебе укрию

Моя лебідка ти я хочу щоб  у  парі
Летіли  разом у нашому житі
С тобою дім наповни ця  любов’ю
І ми щасливі разом  будем  в нім

Надійним буду я тобі  плечем
Оберігати і любити буду
Я сонечком світити буду в день
А нічкою крилом тебе укрию

У поцілунку  зустрічати кожен день
Любов як сонце вона в мені не згасне
Нас лебеді звели і щоб любов
Так називалась  лебединою любов’ю


Рецензии