Ти мое

Я маю ціль в житті і маю сенс – іти з тобою, моє серце миле,
З тобою забуваючи про все, летіти, ніг не чуючи, на крилах.
В тобі моє натхнення, і життя, тобі його кладу на розсуд чесний,
Ти ніби мене витяг з небуття, з тобою я живу, немов воскресла.
Якщо (то навіть страшно уявити) ми різними підем шляхами,
То я без тебе, знай, не зможу жити! Я не залишусь навіть просто снами.
Ті й є мій сенс, моя любов, як я раніше це могла не знати?
Ти – моя ніжність, моє ВСЕ, і кров! Тебе не можу не кохати.
Візьми моє життя – воно твоє, відкрите, чисте, просте й щире,

В мені завжди жила твоя любов, вона для нас, і править миром.


Рецензии