***
помилки виправимо...
замажемо, звикнемо...
бери до уваги- не каємось,
не ходимо,не питаємось...
ламаємось...
де руки у холоді, голоді
чи похоті- золоті?
молоді...
даруємо,словом чаруємо
чи мовчимо-слухаємо
чи чуємо?
Свидетельство о публикации №110100604895
Бимот 13.10.2010 12:55 Заявить о нарушении