Така солодка

У кожного своя тюрма,
А я свободу лиш відчути так хотіла.
Не можу вірити,що все в житті дарма,
Не хочу я згубити свої крила.
У кожного своя любов,
І кожен з нас,як може,так літає,
І з кожним новим днем відроджуюсь я знов,
І кожен день новий мене для себе відкриває.
Тебе я не молю:"Відчуй моє тепло,
Знайди в моїх вустах солодкую відраду."
І ніби я люблю,
І ніби лиш тебе,
Для мене ти один,
І я тобі так рада.


Рецензии