Интернационал

цур тобі, пек тобі!
ти для мене used to be
such a friend.. тепер все вщент
ти прогавив свій момент
цур тобі! хай жеж грець
забирайся нанівець
щезни в натовпі людей.
take your ass and go away!


Рецензии