Не стерпiти...

Не стерпіти байдужість холодну,
Не сховати образу за спину,
Не змовчати, ковтаючи слину,
Імітуючи шал насолодний.

Бути щирим - це не забаганка.
Це життєва проста необхідність.
Твоя совість - змордована бранка
Обливає слізьми твою гідність.

Не стерпіти з-за спини образу,
Недокрівну холодну байдужість.
Так лікують душевну недужість:
Кинь в обличчя усе і одразу.


Рецензии
Гарно написано! Мены сподобалося.
З повагою,

Людмила Юферова   26.12.2010 14:20     Заявить о нарушении
Дякую Вам за увагу до творчостi!

Оксана Сергиенко   27.12.2010 12:36   Заявить о нарушении