Яшчарка
Дагнаў яе і прыступіў хвост чаравікам.
Адпусціў - і яна дала дзёру.
Прыглядаюся: дзе ж яе хвост?
А яго няма!
Не заўсёды тое, што павінна адкідваць хвост -
Пазбаўляецца яго ў час паратунку.
Яно пабегла, якім і было,
А ты - муліш вочы,
І шукаеш у траве адкінуты хвост.
Свидетельство о публикации №110100503908