Гора гараскопнае
Эдуард Акулін
Загнаны атэізмам у вальеру
Для маскіроўкі вольнадумства я пачаў
Перапрацоўваць у вальеры дух Вальтэра -
Ад хрысціянства ўрэзаў драпача.
Арыентуюся на ўсходнія манеры:
Політэізм - куды ваш монабог:
Учора адбіваў паклоны нерпе,
А Бддзе сёння - значыцца ўжо - ёг!
Перажагнаюся странна ў год сабакі
На будку, ланцужок і тэлефонны слуп,
Прыму ўздзеянне ўсіх знакаў зыдыяка
І ў год мартышкі пакажу вам пуп.
Свидетельство о публикации №110100503837