ти - гарний хлопець...

ти - гарний хлопець, це всі бачать,
але й розумним треба бути,
бо те, що в голові нестача,
ніяк красою не заткнути.

як люстерко – одна забава,
а розуму для тебе хватить,
ну, що ж, красі хай буде слава!
старайся рот не відкривати.

ти гарний хлопець –
                це всі бачать...

               
    1992р.


Рецензии