Десь ти

Осінній сон, осінній день, осіннє місто,
Я не боюсь що стане десь на серці тісно,
Я не біжу, бо вже не хочу і не можу я тікати,
Я не боюсь уже без тебе, одною спати.
Осіннє щастя в новий день мені несе надію,
Я є, жива, і я щаслива – знову мрію!
Про щастя, сильне та просте, невимушених слів ті вільні ріки
Про рідне, що зустріну, і про те, що збережу його навіки.
У серці, у душі, в очах, в руках – лиш радість понести у світ собою,
У небі вільнім не одна, і все навкруг наповнити любов*ю.
Осінній день, осінні сни, повітря тихе і наповнене чеканням,
Я просто знаю – десь є ти, моє таємне, моє рідне і живе бажання.


Рецензии