Покладемо цьому край

Зiткнення з тобою - це буденність.
Сни без твоїх вуст - це вже кошмар.
Знати твою долю - це відвертість,
Чути голос твій - це цінний дар.

Хто із нас сильніший: ми чи доля?
В кого більше влади у руках?
Витримає будь-що моя воля,
Твоя ж скупість - у чужих віршах.

Знати б де знайти плід наших "хочу".
Знати б що робити потім з ним...
Наша доля так блукати вічно,
Моя воля - бути там, де ти.
2008р.


Рецензии