Мiй чорно-бiлий сон

Бачиш, яке рожеве небо.
Під їм є ти і я їду до тебе.
Як з висоти до ніг
Падає сніг.
Маєш моє гаряче серце
У їм є ти і воно б’ється
Як  під лезом 
Покуль можу Любити               
Можу с тобою снити
Мій чорно-білий сон.


Рецензии
Здорово! Хотела выделить понравившиеся строки, но они все - шедевры.

Евгения Шабалина-Глуховская   04.10.2010 23:11     Заявить о нарушении