Ми познайомились весною..

Чудовій співаці Олі Хмариній,
Присвячую.

    Оля.

Ми познайомились весною,
Лунав чудовий голос твій,
Пісень межею золотою
В життя вів подих  молодий.
Серця вітала річка Гуска,
Та ліс могутній шепотів,
Бабусина тернова хустка
Пливла, мов човник, серед нив.
А вальс підняв у небо крила,
Та обійняв казковий рай,
У вирій кликали вітрила,
О, милий край то рідний край…
Над ним і зірка ніжно сяє,
Бажає щастя Білий Світ,
А пісня настрій підіймає,
Та надсила палкий привіт.
Вітає чистою водою,
Повітрям, ніжно голубим,
Ось майбуття перед тобою
І ти крокуєш в ногу з ним.
Щаслива мрія, добра доля,
Мов вишивані рушники,
Росте під вікнами тополя,
Ми мрієм з нею залюбки.
О, Ольга, Ольга, мила Оля!
Лунає пісня серед поля!
А поруч дідова стодола,
Співай, співай, щаслива Оля!

Автор Геннадій  Сівак.

13 липня 2002 року.


Рецензии
Чудовий, щирий, навіть птимістичний вірш! Гарно!
З повагою,

Людмила Юферова   15.11.2010 20:38     Заявить о нарушении
Людмила!
Щиро дякую Вам.
Радий знайомству.
Бажаю щастя.
З теплом і повагою,
Геннадій.

Геннадий Сивак   15.11.2010 20:50   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.