Сп ймала я мелод ю душ

Спіймала я мелодію душі,
вона,як лист осінній на землі,
як та земля,що спить у снах
чекаючи коли прийде весна!

Накрие місто самота
вона,як кістка в горлі жебрака
простягне пазурі своі
охопить місто у пітьмі.

Акорд,що ти мені колись зіграв
давно в житті вже відзвучав
нові мелодіі у сні
відкрили нові далі у душі!


Рецензии