ЧОМУ?

Чому в твоїх обіймах я літаю?
Чому так ваблять очі до небес?
Чому зірки ведуть мене до краю?
Чому я вірю в дивний світ чудес?

Питання риторичні, чи не правда?
Та в серці відбивають кожну мить.
Так було вчора, є, і буде завтра,
Без них душа і серденько болить.

До себе пригорни мене нестримно,
Даруй свій ніжний погляд і тепло.
Тримай мене за руку, мов дитину,
Щоб серце нашу казку зберегло.


Рецензии