Пам ятай мене...
Повернуся ароматом вишні.
Час складає іспит на відмінно,
Тільки ми студенти нікудишні...
Пам`ятай мене... Я твоє «вчора»,
Без якого «завтра» не настане.
Я твоя мелодія прозора,
Поводир серед тенет омани...
Пам`ятай мене... Я варта того,
Щоб мене довіку пам`ятати.
Можна всіх забути, крім одного –
Того, хто навчив тебе кохати...
Свидетельство о публикации №110100309187