Мечты

Милувались ми заходом сонця,
Завмирало биття двох сердець.
Випивалось проміння до донця,
Наші погляди йшли навпростець.

Шепотів ти про мрії далекі,
Завмирали шалені вуста…
Ми кружляли неначе лелеки,
І вмирала німа пустота.

Поглинало безмежно кохання,
І на краще були всі думки.
І здавалось – це щастя безкрайнє…
Та розбився реал на шматки…

Ти залишився тільки у мріях,
Найчудовіший, самий близький.
Але в серці живе ще надія,
Що я буду твоя, а ти мій.


Рецензии