My little one...

My little one, I want you to have sweet dreams
About blue balloons flying in peaceful skies,
About the sun dropping down shiny beams,
But you don’t sleep and I have no idea why.

My little one, please give me a few minutes of rest,
Close your beautiful eyes, I will be by your bed.
Since your mom went shopping, our house is “an empty nest”.
I feel like a helpless fish that caught in a net.

My little one, why are you crying so loud?
Please, tell me what I haven’t done yet?
Oh, I see. I found what is wrong. I am so proud!
It is so simple: your diaper somehow got wet.


Рецензии
Браво за неожиданное окончание!

Томас Макарскас   04.10.2010 13:23     Заявить о нарушении
Спасибо. Рад, что Вам понравилось.

Аркадий Шляпинтох   05.10.2010 03:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.