Write me a letter...

Write me a letter,
Just a few words...
Maybe I would feel better,
Though I know it will hurt.

Write me a letter,
Just two three lines...
It doesn't matter
What sence it contains.

Write me a letter,
Something stupid or cute...
Only break this gray silence.
Just don't be mute.

Write me a letter,
Just a few words...
I know it won't be better.
And it will just more hurt.

It is so simple...just a few words...


Рецензии
Очень люблю стихи на английском))) Мне нравится)) Здорово))

Амелия Хейнц   17.10.2010 19:04     Заявить о нарушении
спасибо большое))) очень рада, что нравится)

Алексис Ис   17.10.2010 19:08   Заявить о нарушении