Другу

Вона не здатна на відвертя,
Вона у масці все життя,
В ній щось всередині померло.
На перший погляд - забуття.

Вона з відродження актриса,
Її не звабиш "в очі дим",
Все рідше ходить за куліси,
Ще рідше там змиває грим.

Для мене ж ти там не ходила,
Ти просто є, й завжди була.
Ти допомога, дружби сила,
Ти - невід'ємне почуття.

Коли виходиш ти на сцену -
Там починаеться життя.
Ти полонила грацій силу,
Лиш знай, шо в закуліссі - я.


Рецензии