***
Осінь, осінь ти прийди до нас,
В золоті, снігом запорошена,
Знаємо, знаємо прийде час,
Коли й нас туди буде всіх запрошено!
Осінь ти грибами, яблуками багата,
Ми не хочемо зими,
Зав’южить нашу стару хату,
Нам тепла не вистачить, холодіємо ми!
Ти не клич зиму лютую,
Осінь-сестро, ти не клич,
Сестро – он калина стоїть…. З тугою,
В неї сльози, ти не клич!
Осінь-сестро ми жаліємо,
Що врожай ще не зібраний,
Осінь-сестро ми радіємо,
І сміємось всіма фібрами!
Осінь, осінь ти прийди до нас,
В золоті, - а не з снігом,
Знаємо, знаємо прийде час,
Він настане із сміхом!
9.10.07 р.
Свидетельство о публикации №110100201872