***

Добро і зло

Добро і зло – це конкуренти,
У нашому вони житті,
Добру я вдячна! Компліменти
Роблю – не знаю і чому!

Добра ми ждемо як в літо дощ,
Про зло не хочемо ми чуть,
На все то божа воля,
Це божий промисел і путь!

Вони ідуть – обидва разом,
Від зла ми плачемо чимдуж,
Добро же стукає одразу,
Коли дорога висохла…. Калюж….

Багато від людських образ,
А ми надіємось на краще,
Ми радості навісимо стяг,
Нехай нас оминуть напасті!

Добро і зло – це ж конкуренти,
Ми знаємо – доля в нас така,
Шукаємо кращі моменти,
Як чорна і біла смужка рушника!

24.10.07 р.


Рецензии
Замечательно.Добро і зло – це ж конкуренти,
Ми знаємо – доля в нас така- хорошо. Просто и душевно.

Жаклин Имгриц   06.10.2010 12:36     Заявить о нарушении