Навколо мене валиться весь свiт...
Який тепер для мене такий милий,
Його я будувала стільки літ...
Сльозою вимивала що хвилини.
Навколо мене валиться життя..
Чи згубиш, чи знайдеш - то є гадання,
Надієшся на краще майбуття,
Життя, де злагода панує і кохання.
Навколо мене валиться весь світ.
Душа спокійна, серце моє певне,
Бо навіть мить кохання – віку цвіт,
А без кохання – все життя злиденне.
2001р
Свидетельство о публикации №110100100440