В минуле..

В минуле зирнути, у мрії пірнути.
Про тебе згадати і ночі не спати.
Можливо заплачу, або посміхнусь,
Та звону в солодку весну озирнусь.

Там твій аромат, твій дотик, твій сміх,
А зараз усе це розтало мов сніг.
Люблю пригадати той смак на вустах.
Про нього пишу у порожніх листах.


Рецензии