Воля

Воле моя люба, де від мене ділась?
Де, моя кохана, у житті згубилась?
Де, свята, холонеш у ворожих путах?
Де, самітно стогнеш у негожих муках?

Воле моя щира, де ж занапастилась?
Де лихої смути досхочу напилась?
Де тебе мордують, люба моя, мила?
Повернись же до серденька, коханая, щира!


Рецензии