***

Я завжди буду поряд з тобою,
Жовтим листям до долу стелитись.
Я завжди буду поряд з тобою,
Але ти мені можеш лиш снитись.
 
Я завжди буду поряд з тобою,
Тінню сірою буду ходити.
Я завжди буду  поряд з тобою,
Бо не можу тебе розлюбити.
 
Я завжди буду поряд з тобою,
Коли плакатимеш витру сльози.
Я завжди буду поряд з тобою.
Взимку буду , та в квітневі  грози.
 
Я завжди буду поряд з тобою,
Хай роки мою долю розсудять.
Я завжди буду поряд з тобою,
Відчувай що тебе дуже люблять.
 
Я завжди буду поряд з тобою....
Хочу поряд з тобою зостатись....
Я завжди буду поряд з тобою....
Попрощатись і поряд лишатись....


Рецензии