***

Загорілась калинонька
               тай за небокраєм
Залишилась я самотньо
            хай музики грають….
Грайте ,грайте музиченьки!
                мені серце крайте
Я безсила та безкрила
         ви мене сховайте!
У піснях веселих
         у музиках  милих
Полетіла би до нього,
                але я безкрила!


Рецензии