Стежками осенi

Стежками осені пройдусь
В розлитий хміль,
У юність літа не вернусь,
Тамую біль,
Сльозами падають в траву
Сухі листки,
Я вітром в небі розірву
Життя частки.
Стежками осені пройдусь,
Змахну печаль,
До літа вже не повернусь,
І трохи жаль...


Рецензии