Вона мовчала

                *   *   *

Вона мовчала і дивилась тихо,
З її очей струмилося життя.
На склі збігалися здивовані краплини.
За склом примхливо дощ співав.

Дивився я у мить, що не зникає.
І щось таке прозоре у очах
Її було. Чи може згадка раю?
Несхована безодні глибина.

                14 Жовтня 2007 р.

                *   *   *


Рецензии