What a day! What a beautiful day!

What a day! What a beautiful day!
Nothing is wrong, everything is O’K.
It’s not raining, don’t rush, I can wait,
Anyway, I know you’ll be late.

For years already I am used to this,
I put a smile on my face – it says “Cheese”.
Hours ago you went to the store,
And left me waiting for you by the door.

I don’t mind, everything is all right,
Just make sure you‘ll be back by midnight.
Please remember to buy me some food,
Or I’ll show you what means “cranky mood”.

One more time: “What a beautiful day!
It’s dog’s life – always wait anyway.”


Рецензии
Вызвал широкую улыбку! :))) Знакомая картина ;)))
С теплом,
М.

Марианна Казарян Вьен   28.09.2010 07:03     Заявить о нарушении
Если то, что мы делаем, хоть у одного человека вызывает улыбку, значит мы делаем это не напрасно.
С теплом, Аркадий.

Аркадий Шляпинтох   28.09.2010 18:44   Заявить о нарушении