Роздуми

Його нема, її нема –
Лише зірки на небосхилі…
На квіти випала роса,
А їх – ще досі не згасили!

Із сумом до низу глядять –
Неначе рідних тут шукають…
- Ні, повертайтеся назад, -
Зірок таких тут не буває…

Її нема, його нема –
А зірки дві лежать на ниві…
У кожній з них – своя вина,
Але удвох – вони не винні!!!


Рецензии