Була вона, як радий що розстався

Ти була,тебе кохав,пестив,цілував.
Тобою жив і водночас пропадав.
Не довгий шлях мене від тебе розділяв.
Було усе для того,щоб я тебе нікому не віддав.
Ти наче мене теж любила,хоча її я не відчував.
Цей жах мене заполонив,забрався в душу,підсвідомо говорив.
Під впливов жаху,з думками я зібрався.
Покинув все,вперед в життя один поринув.


Рецензии