Де ми

Я хочу спитати, кожного з вас,
Чи в літку у спеку, полюбляєте квас?
Квас цей бульбашки має, то є наше життя,
Газ зникає в повітрі а життя в забуття.
Ось наприклад я з ранку, встану, вмиюсь, поїм,
щось почую гарненьке, і всім розповім,
Але мучить питання мабуть з малку мене.
Звідки ми, а навіщо, взагалі, де ми є?
Вчора було, це точно, ми його пам’ятаєм,
завтра, мабуть настане, всі чомусь так вважають.
Але мучить з дитинства то питання моє.
Звідки ми, а навіщо, взагалі, де ми є?
Хтось говорить, я більший, менший кляпа тримає,
всі і перші і другі, щось, чомусь відчувають.
Та є відповідь «Тссс» на питання моє,
Звідки ми, а навіщо, взагалі, де ми є?


Рецензии