Скiнчився день, згасла зоря на небi

Скінчився день, згасла зоря на небі,
І сонце зараз гріє інший край, -
А взагалі, нічого і не треба,
Щоб уявити собі справжній рай,
Та потонути у палких обіймах -
Відчути силу, всю її любов, -
І розчинитися в єдиній мрії:
Про те щоб сонце бачить знов.

26.09.2007


Рецензии