Дорога вгору йде або пряму вниз
Якщо вагаєшся, то просто зупинись;
Прислухайся, як з моря дує бриз,
І сам собі тихенько посміхнись.
Внизу під склею, десь посеред кущів,
Біжить струмок з прозорою водою -
Сама складає тут любов вірші,
Становлячись ще більше ніж живою.
14.07.2007
Свидетельство о публикации №110092702248