Як розказати

Як розказати, що люблю
Якщо між нами недовіра?
Я ріки виплакав жалю,
Пообпікав на сонці крила…

Не віриш ти… я це почув
На самоті своєї думки.
Але без тебе по життю –
Неначе свято без дарунків.

Моєї віри нам на двох
Не вистачає – відчуваю…
Повір і ти! Ні я не Бог,
Але повір в мене, благаю!

І якщо так – то обійми,
А якщо ні – забудь назавжди…
Я згадую – казала ти:
- Коханий! Повертайся справжнім!


Рецензии