Сон провокация 7

Сон провокація #7,
побаченний під час перебування на Вкраїні у травні 2005 року
//////////////////////////////////////////
Минуло 9 років, і час, а точніше, Київський Майдан узимку 2014 року, довів, що або автори цієї пісні дуже помилялися, або Україна дуже змінилася.
/////////////////////////////////////////

Гомоніла Україна, довго гомоніла,

Потім сіла біля хати і тихо завила

Вила тихо, та й уголос потім заридала,

Бо всю правду у люстерці вона упізнала.


Ні у долі , ні у полі, хто ще так згуртує?

Одне ім'я поминаєм, ото ж тільки всує.

Якщо доля не всміхнеться, чи суддя лютує,

Як Шевченко не врятує - ніхто не врятує!


Ніхто мене не любить, ніхто не поважає,

Піду я у садочок, та й...


Почекаймо на гетьмана або отамана,

Прийде Мосій, підме руки тай посипе мана.

Були у школі, та й не вчили історії уроків -

Від варяга до Гулага всього лиш два кроки!


Щоб із хати не покрали - підпалемо хату!

Так нас багато небагатих, що вже не подолати!

Зміним гірше на погане, а потім ридаєм.

Нас ніхто не подолає ... ми себе подолаем!


Ніхто мене не любить, ніхто не поважає,

Піду я у садочок, та й...


Чи є влада кримінальна, чи є популістська

Чи то Рада є Центральна, чи то комуністська

За цісаря, чи за царя , за будь-якій владі

Краще жити українцям... лише у Канаді!
 

Отакі наші рокі, такі наші думи

Наші дітки таки гарні, як то наші куми,

Що ми маємо - не хочем, що хочем - не знаем.

Якщо щастя не дістанем, то хоч заспіваем!


Ніхто мене не любить, ніхто не поважає,

Нехай вони всі луснуть!


All together now!

Ніхто мене не любить, ніхто не поважає,

Нехай вони всі луснуть!


///////////////////////////
Хип-хоп версия, украинский рэп:

http://www.grateprofets.com/Music/RHB/index.htm


Рецензии