не вс м судилася мода

Не всім судилося на краю ковдри
ділити ліки,і на двох роди,
на вдох стовпи-
по мірі святості
ями-на ріст плодів.
І хочеться вже хоч комусь
під пахву заповзти!
і звідти чую вітрів шепоти
і ножиці у подушку!
-"ЗА КОГО ТИ?!"
а у мене все добре:
як завжди...
Зариваюсь по мірі плати
тихенько ляльку вчу шикуватись.
Віроломна ін`єкція та
не всім лікуватись
навчилась ковтати?
тепер вже не в моді літати 
лягати. і тільки лягати!


Рецензии