Вчителя

О, вчителя! Так добре йти
Прозорим ранком цим чудовим
До знань! Як дзвоник продзвенить –
То щастя є для мене в школі...

Багато так цікавих див
Про світ навколо можу взнати...
Знання! О, мій безцінний скарб –
З ним буду у життя пірнати.

І скільки б не було років,
Завжди з повагою й любов'ю
У серці перших вчителів
Я буду нести із собою...

23.09.10

Трохи кон'юнктурний вірш вийшов. І дещо пафосний на мою думку...

Написано на замовлення за проханням подруги для її доньки у школу
(завдання було таке їм – вірш про школу скласти) за 5 хвилин...


Рецензии