Я хочу жити

Я хочу жити -
На крилах літати,
Та хтось мені крила
Устиг обірвати.
Я хочу жити -
На світ хочу вийти,
Та хтось оте світло
Устиг затьм’яніти.
Я хочу йти по стежині у гору,
Та знову і знову
Спадаю додолу.
Я хочу співати –
Гнітить мене тиша,
І знову, і знову
Нічого не вийшло!
Та хай не виходить –
Я все одно буду:
Мету досягну,
Мрію я не забуду.
Я зможу жити –
На крилах літати,
Ніхто не зможе їх обірвати!
Я зможу жити –
На світ зможу вийти,
Й ніхто не зможе його затьм’яніти.
Я буду йти по стежині у гору –
І навіть не буду дивитись додолу!
Я буду співати і заглушу тишу –
Навіки забуду я слово «Не вийшло»!!

             21.07.2010


Рецензии