Наутилус Помпилиус - Эта музыка будет вечной - Eng
V.Butusov - I. Kormiltsev
The stereo sleeps in the hall.
There’s a shadow I see on the wall.
With its back turned to me, like before
It’s not dancing with me any more
Some violins somewhere there
Burrowed into some narrow shoulders.
I can make this music eternal
If replace the batteries promptly.
And this music will last forever
If I change the batteries promptly.
I tested time with myself
Time’s worn out and turned something else.
The yielding plaster of sheets
Retained the shape of your warmth.
The old thermometer’s cracked.
How wonderful that you have left.
‘Couse this music will last forever
If I change the batteries promptly.
I must restart it all over.
I saw at the pier the moon hover.
it was floating somewhere where
it sheds its sickle off.
Yet soon it would try to recoup its loss
When the batteries will be replaced.
I can make this music eternal
If I change the batteries promptly.
This music will last forever.
I must restart it all over.
////////////////////////////////////
В. Бутусов - И. Кормильцев
радиола стоит на столе
я смотрю на тень на стене
тень ко мне повернулась спиной
тень уже не танцует со мной
какие-то скрипки где-то
впились в чьи-то узкие плечи
эта музыка будет вечной
если я заменю батарейки
эта музыка будет, будет вечной
если я заменю батарейки
я испытывал время собой
время стерлось и стало другим
податливый гипс простыни
сохранил твою форму тепла
но старый градусник лопнул
как прекрасно что ты ушла
эта музыка будет вечной
если я заменю батарейки
эта музыка будет, будет вечной
если я заменю батарейки
я должен начать все сначала
я видел луну у причала
она уплывала туда где теряет свой серп
но вскоре она возместит свой ущерб
когда батарейки заменят
эта музыка будет, будет вечной
если я заменю батарейки
эта музыка будет вечной
/я должен начать все сначала/
эта музыка будет вечной
/я должен начать все сначала/
Свидетельство о публикации №110092205497