Прийду до тебе... Хочу поговорити...

Прийду до тебе...Хочу поговорити...
Може, в тебе є жінка уже і діти...
А може, немає...
Може, ти зовсім забув мене,
але може, згадаєш...
Я так хочу знати, як ти...
Подивитись в очі і все спитати...

***

лиш не знаю, чи змогла б жити
якби змінила невідомість на чужу людину...


18.09.10.


Рецензии