стою посеред життя

Стою посеред життя
Сама
Їм ложкою дрібні шматочки повітря
Досить бути мною...досить скніти...
Ти розбита
Тебе нема
Ти мені не потрібна
Ти ніколи не зможеш мене убити
Прощай...


30.07.10.


Рецензии