ти вже наполовину птах

Ти вже наполовину птах,
Коли твоя безкільова натура
не кориться летальній нелітальності,
хай це буде лише політ фантазії
незнаної до цього часу дальності.

Коли впирається у груди вітер,
а ти летиш без страху, довіряючи
себе всього без решти силі опору
то стрімко падаючи, то ширяючи, -
ти ВЖЕ ЛІТАЄШ!


Рецензии