Кiнцева зупинка нашого кохання

Все залишається таким, як є.
Таким на диво справжнім, досконалим.
Ніщо не визнається ні невдалим,
ані таким, що "ваше" чи "моє".
Застигла мить, і руху вже нема -
до зміни вже не прагне остаточність,
найменша ліквідована неточність
і лиш одне лякає, що дарма..


Рецензии